Otroška soba čigra

Otroška soba za dva postavljena v mansardo
ptica brglez
Klik na zoom gumb za povečavo.
panorama 360

Spoznajte sanjsko sobico pod poševninami, ki preprosto navdušuje. Ima vse, kar si otroška duša zaželi. Prijetne kotičke, igralne površine, skrivnostne predale, udobni postelji in prostorne omare. Ter seveda unikatni pisalni mizi, ki podpirata tako resno delo kot kreativne ideje. To pa še ni vse. En prostor smo razdelili v dve enoti, kar omogoča tako zasebnost kot povezanost dvema otrokoma.

Pisalna miza
Regal
Postelja
pisalna miza z regalom

Ena postelja je postavljena v kot pod poševnino, da čim manj posega v prostor. Prikupni stenski regal kocka pri vzglavju nudi prostor knjigam in okraskom. Ali pa nostalgični budilki, ki nas spominja na dragocenost slehernega trenutka. Tukaj in zdaj, v prekrasnem ambientu. Ob postelji je razkošna pisalna miza, nad katero se bohoti strešno okno, ki omogoča naravno svetlobo na delovni površini. Pisarniški kotiček na levi strani zaokrožijo regali s policami do stropa.

Vanje lahko pospravimo vse, kar potrebujemo pri svojem delu. Še vedno pa bo ostalo nekaj prostora tudi za dekoracije in razne spominke. Priročen predalnik na kolesih zapeljemo kamorkoli želimo. Največkrat bo imel svoje mesto pod mizo, zagotovo pa bo prav prišel tudi drugje. Sicer pa je pohištvo na kolesih praktično tudi iz vidika čiščenja, saj ga preprosto umaknemo in imamo dostop do vseh kotov.

Regal
Omara
postelja in regal v mansardi

Drugo posteljo smo umestili takoj za predelnim stenskim regalom in s tem omogočili prost prehod med sobama, hkrati pa zasebnost v ločenem delu sobe.

Dovolj prostora za shranjevanje

Vgradna omara sodi v vsak prostor, tudi v otroško sobo. Izdelana po meri nudi popoln izkoristek in omogoča optimalno shranjevanje. Obešalna palica, police in dodatni predali pripomorejo, da bo vse na svojem mestu. Tako ne bo težav, ko se bo potrebno na hitro odločiti kaj obleči za posebne priložnosti ali športne aktivnosti. Omare imajo dvojno funkcijo, kot omara za shranejvanje in kot predelna stena. Prav tako k pregraditvi sobe prispevajo tudi predelne police.

regal v mansardi

Kaj pa barve?

V otroški sve se podajo nežne, nevtralne barve. Osnovni beli smo dodali nežno rumeno. Spominja na sonce, ki daje ambientu toploto in svežino. Mladostno energijo smo pričarali tudi z dekorativnimi tapetami, tokrat v črno beli, pikčasti variant. Takšnemu izboru se podajo tudi druge barve, ki jih lahko po želji dodajamo s posteljnino, odejami, okrasnimi blazinami, dekorativnimi nalepkami ali drugimi okraski. To pa prepuščamo uporabnikom sobe, ki bosta sobo napolnila z najbolj bistvenim – življenjsko energijo, prepojeno z esenco otroškega vseselja in igrivosti.

klasični regal za otroško sobo

Pri ustvarjanju sobice smo uživali in vsakič nam je v neizmerno vselje, ko ste z našimi predlogi in postavitvijo pohištva zadovoljni. Veselimo se, da bomo z idejami in izkušnjami pomagali tudi vam. Pokličite nas za nasvet, ne bo vam žal.

OSTALE MOŽNOSTI POSTAVITVE

Kako vam lahko pomagamo pri opremljanju vaše otroške sobe?* Če prilagate več datotek hkrati, jih izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.