Otroška soba labod

V otroški sobi teče čas v drugačnem ritmu
ptica brglez
Klik na zoom gumb za povečavo.
panorama 360

Tokrat vam predstavljamo majhno sobico z velikimi idejami. Ustvarili smo jo tako, da maksimalno podpira otroški magični svet. Razgibana postavitev, igriv dekor in modne barve burijo domišljijo in omogočajo nepopisno otroško veselje. Vsaka otroška soba je zgodba zase. Poleg vseh karakteristik za udobno bivanje, mora imeti nekaj več, nekaj subtilnega, s čemer se približa otroški domišljiji. V sprva na videz majhen prostor smo umestili vse pohištvene elemente in še vedno je ostalo dovolj prostora za gibanje in igranje.

Pisalna miza
Regal
Visoka postelja
pisalna miza z regalom

Izkoristite sleherni centimeter

Shranjevalnega prostora je ogromno – pod posteljo, pod stopnicami in v omari. Tako je lahko vse na svojem mestu. Pod posteljo so police in predali. Na police lahko za boljšo organizacijo in lažje shranjevanje postavimo okrasne košare. Vsakdanje knjige in razne okraske pa pospravimo v dekorativne kocke nad posteljo. Dostop do postelje je po stopnicah, ki so hkrati tudi predali. Zagotovo rešitev, ki v otroških sobah najbolj navdušuje.

Regal
Omara
Visoka postelja
postelja in regal v mansardi

Vgradna omara je kraljica shranjevanja garderobe, zato tudi v otroški sobi ne sme manjkati. Tokrat smo izbrali izjemno rešitev, z domiselnim dostopom do omare – kar iz stopnic, ki vodijo do postelje. Drsna vrata omogočajo čim manjšo izgubo prostora, hkrati pa predstavljajo estetsko dopolnitev. Pisalna miza je postavljena pod okno, s čemer je zagotovljen naravni vir svetlobe. Dovolj velika delovna površina omogoča brezhibno delo. Pisarniške potreebščine pa namesto v predalnik pospravimo kar v police pod posteljo.

Barve, ki očarajo

Barve dajejo vsakemu ambientu poseben šarm. Za otroško sobo je modna pudrasto roza odlična izbira. V družbi svetlega lesa njena nežnost in prefinjenost še bolj pride do izraza. Čudovito se dopolnjuje z belo, ki je najbolj priporočljiva osnovna barva za majhne prostore. Z rožasto tapeto pa dosežemo naravnost fantastičen učinek – domačnost in toplino s trendovskim pridihom. V takšni sobi je prijetno počutje zagotovljeno. Osebno noto pa ji dajejo nadobudni otroci, ki vidijo svet drugače.

Pisalna miza
regal v mansardi

Želite otroku zagotoviti ustvarjalno in varno okolje?

Varnost je pri Akronu na prvem mestu, kar zagotovimo s kakovostnim pohištvom. Popolno načrtovanje, odlični materiali, nadzirana izdelava v vseh fazah in brezhibna montaža so koraki, ki jih ne prepuščamo naključju. Posebno pozornost posvečamo funkcionalnosti in estetskemu izgledu, ki se vselej prilagaja uporabniku. Izkušeno in strokovno podkovano osebje vam z iskanjem najboljših rešitev nudi neprecenljivo dodano vrednost. Kontaktirajte naš najbližji salon, kjer vam bomo svetovali za najboljšo izbiro!

OSTALE MOŽNOSTI POSTAVITVE

Kako vam lahko pomagamo pri opremljanju vaše otroške sobe?* Če prilagate več datotek hkrati, jih izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.