Otroška soba ščinkovec

V otroški sobi teče čas v drugačnem ritmu
ptica brglez
Klik na zoom gumb za povečavo.
panorama 360

Za ljubke ptice Ščinkavce je značilno, da se znajo prilagajati različnim podnebjem. Tako kot se Akronovo pohištvo prilagaja potrebam uporabnikov. Tloris razkriva optimalno umestitev pohištva v prostor. Pohištvo po meri je postavljeno ob vzporednih stenah, s čemer je osrednji prostor razpoložljiv za gibanje. Krasi ga mehak tepih, mi smo izbrali belega.

Omara
Postelja
postelja pod mostom

Zamislili smo si posebno posteljo, ki spominja na gnezdece. Tukaj se bodo mladi »ščinkavci« res počutili odlično. Postelja je zaščitena iz treh strani – zgoraj in ob straneh. V bistvu pa gre za vgradno omaro, ki izkoristi prostor kolikor je le mogoče. Vrata z odpiranjem na potisk naredijo omaro diskretno, tako da se na prvi pogled zdi, kot da gre za steno. V resnici pa se zadaj skriva ogromno prostora za shranjevanje. Tako so vse stvari lahko skrbno pospravljene in na svojem mestu.

Regal
Pisalna miza
postelja in regal v mansardi

Posebno pozornost smo namenili delovnemu kotičku. Poleg spalnega dela je to prostor, kjer otrok preživi največ časa. Postavili smo ga v najbolj osvetljeni del sobe. Vključili smo vse, kar je potrebno za brezhibno pisanje domačih nalog, raznovrstno ustvarjanje in tudi zabavo. Seveda nismo pozabili na zadostno število predalov in polic, ki nudijo prostor zvezkom, pisarniškim potrebščinam, knjigam in tudi igračam. Prav tako skoraj ne sme manjkati stenski odprti predal, na katerem se bodo bohotili okraski in najljubše knjige.

Pisalna miza
regal v mansardi

Iz nizkega regala smo ustvarili klop, ki smo jo obložili z mehko blazino. Namenjena bo dnevnemu posedanju in počitku ali pa druženju s sovrstniki. Pod njo smo umestili lične košare, ki skupaj z ostalimi izbranimi detajli prispevajo k čarobnosti sobice.

Razgiban regal v kotu, umeščen levo od pisalne mize, se estetsko dopolnjuje z ostalim pohištvom. Vključuje barvni izbor, ki se pojavlja v vseh elementih otroške sobe – nepogrešljiva bela, sinje modra in peščena. Dizajn smo zaokrožili z motivi kaktusov, ki se pojavljajo na steni za pisalno mizo in na posteljnini. Spominjajo na počitniške dni in s tem še dodatno prispevajo k prijetnemu in sproščenemu vzdušju.

Ptice z ljubeznijo gradijo svoja gnezda in skrbno varujejo mladičke. V Akronu pa skupaj z vami ustvarjamo najudobnejše in varno okolje za vašega otroka. Okolje, v katerem se bo počutil odlično, se v njem zdravo razvijal in mu bo ostal v pozitivnem spominu za vse življenje.

Sobica Ščinkavec vas vabi, da odkrijete njene lepote. Izberite svojo različico. Ne bo vam žal.

OSTALE MOŽNOSTI POSTAVITVE

Kako vam lahko pomagamo pri opremljanju vaše otroške sobe?* Če prilagate več datotek hkrati, jih izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.