Otroška soba žličarka

Mladinska soba za dva
ptica brglez

Ptica Žličarka je s svojim naglavnim čopom, iztegnjenim vratom in dolgimi nogami prava lepotica. Kot Akrončkova otroška soba Žličarka, ki se v modernem slogu bohoti z razgibanim pohištvom in čudovitimi barvami.

Kljub mansardnim prostorom je otroško sobo Žličarka vključeno vse pohištvo, saj sta vgradni omari z drsnimi vrati praktično umeščeni pod poševnino strehe. Med njima je klop za branje in sproščanje, lesena stena za njo nudi prostoru dodatno toplino. Za shranjevanje garderobe je dovolj prostora v omarah, za sprotno odlaganje oblačil pa na zanimivi obešalni steni pri vratih.

mladinska postelja

Že pogled na izjemno posteljo z oblazinjenim vzglavjem in čisto posebnimi regali v vlogi nočnih omaric sporoča, da je spanje v njej pravo razkošje. V prostor je umeščena tako, da omogoča pregled nad celotno sobo.

mladinska soba za dva

Prijeten pisarniški kotiček kar kliče po ustvarjanju, tako šolskih, kot prostočasnih kreacij. Pisalna miza z elegantnimi predali ter sodobnim stenskim regalom s policami prispeva k organiziranemu in zbranemu delu.

Akrončkova ekipa za vaše malčke z veseljem ustvarja nove različice ljubkih sobic Žličarka.

pisalna miza v mladinski sobi

postelja in omara v mansardi

 

 

OSTALE MOŽNOSTI POSTAVITVE

Kako vam lahko pomagamo pri opremljanju vaše otroške sobe?* Če prilagate več datotek hkrati, jih izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.