Otroška soba žolna

V otroški sobi za dva je vedno zanimivo
ptica brglez

Velika ptica, veliko idejnih presežkov v sobi. Žolna je unikatna sobica, v kateri se prepletajo praktične rešitve, prepojene z nežnimi otroškimi detajli v pastelnih barvah. Sestav vgradne omare od tal do stropa in od stene do stene vključuje posteljo, pisalno mizo in seveda ogromno shranjevalnega prostora. Posebnost so dvojni stenski regali nad pisalno mizo, ki nevsiljivo izkoristijo prostor čisto do stropa. Pripomorejo k redu in odprtosti prostora na sredini sobe.

omare z mostom

Sobica za dva nadobudneža omogoča vsakemu otroku zasebnost, hkrati pa ju povezuje enoten dizajnerski slog, z estetskimi poudarki, prilagojenimi otroškemu svetu.

otroska z mostom

V Sloveniji živijo 3 vrste žoln, Akronček pa ponuja dosti več različic otroških sob Žolna. Za pohištvo, narejeno po meri, se namreč spodobi, da ponuja toliko izvedb, kot je želj in idej uporabnikov. Vendar brez skrbi, Akrončkovi strokovnjaki vam bodo svetovali pri najboljši izbiri. Z upoštevanjem vaših smernic in sprotnemu navdihu.

pisalna miza in postelja

pisalna miza za dva

 

 

OSTALE MOŽNOSTI POSTAVITVE

Kako vam lahko pomagamo pri opremljanju vaše otroške sobe?* Če prilagate več datotek hkrati, jih izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.