Izkoristek prostora v manjši sobi

Opremljamo s strokovnjaki

Ko gre za opremljanje manjših prostorov je ustrezno načrtovanje še toliko pomembnejše. S pravilno izbiro in razporeditvijo pohištva prostor najbolje izkoristimo, s svetlimi barvami pa zagotovimo čim boljšo osvetljenost.

Pohištvo ob stenah

Pri opremljanju sobice smo pohištvo umesili ob stene, s čemer smo na sredini sobe ohranili potreben prostor za gibanje. Pohištvo za otroško sobo po meri nam omogoča, da se popolnoma prilagodimo prostorski razpoložljivosti in potrebam ter željam otrok.

Pisalna miza je vpeta pod okno, na levi strani jo dopolnjuje priročen regal z odprtimi policami. Okno zagotavlja dovolj svetlobe tako za delovne aktivnosti pri pisalni mizi, kot za bivanje v prostoru. Desno ob pisalni mizi je v kot umeščena postelja. Izbrali smo bele barve pohištva, ki prostor optično osvetlijo, hkrati pa nudijo možnost naknadnih barvnih kombinacij. Z novimi navdihi se lahko prebarva kakšna stena, brezskrbno se lahko poigramo z barvnimi dodatki in okraski - v otroški sobi se hitro najdejo ideje zanje.

V sobi kraljuje visoka postelja

Postelja je najpomembnejši kos pohištva v vsakem od spalnih prostorov. Še toliko bolj pa v otroški sobi, kjer je postelja uporabna tudi čez dan. Izbrali smo visoko posteljo, kjer je izkoriščen tudi prostor pod njo. En del je zaprt garderobni prostor, preostalo smo razdelili na šest enako velikih odprtih polic. Tako bo dovolj prostora za priročno in pregledno shranjevanje. Na posteljo vodijo stopničke, ki so hkrati tudi shranjevalne prostornine. Ena stopnica ima regal obrnjen v pravokotni smeri od postelje, s čemer smo zagotovili še boljšo preglednost in estetsko povezanost s celotnim prostorom. Postelja je zaščitena s stranskim varovalom v nežni sivi barvi, ki s svojimi zaobljenimi robovi pohištvo estetsko popestri.

Akronova ekipa je tudi tokrat poskrbela za celovito storitev. Stranki smo svetovali, pripravili 3D izris za boljšo predstavo pohištva v prostoru, opravili izmero, pohištvo izdelali ter ga pripeljali in montirali. V kolikor bodo potrebovali nadgraditev obstoječe opreme, morda s kakšnim stenskim regalom, vgradno omaro ali omarico na koleščkih, bodo izkušeni svetovalci poskrbeli za najboljše unikatne rešitve. Potrebujete svetovanje tudi vi? Zaupajte nam vaše želje.

Kako vam lahko pomagamo pri opremljanju vaše otroške sobe?



* Če prilagate več datotek hkrati, jih izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.