Most nad posteljo

Most nad posteljo

Z mostom nad posteljo bo otroška soba še bolj izkoriščena

Izjemno otroštvo se dogaja tudi v otroški sobi. V prikupnem ambientu, ki kar kliče po igrivih doživetjih in hkrati nudi varno in sproščeno zatočišče. S pravilnim izborom in ustrezno razporeditvijo pohištva lahko vsako otroško sobo opremite v skladu s potrebami otroka.

V razgibani sobi smo posteljo umestili v kot. Nad njo je most, ki sega vse do stropa in se nadaljuje v trodelno vgradno omaro. Ker smo želeli poudariti modne, malce večje okrogle ročaje, smo izbrali klasično odpiranje omare. Spodaj smo dodali predale, tako bo vsa vsebina, kot je perilo, modni dodatki ali pa razni drobni predmeti, urejeno pospravljena in takoj dostopna. Tudi praznino pod posteljo smo izkoristili za shranjevanje – s praktičnim velikim predalom bo to precej enostavno.

Steno nasproti omare smo izkoristili za pisalno mizo. Le ta se razteza ob dolžini celotne stene. En del površine je namenjen za odlaganje v bližini postelje, ostala površina služi pisarniškemu delu, oziroma opravljanju nalog ter ustvarjanju. V levi kot pisalne mize je umeščen predalnik s tremi predali, v istem kotu sta nad pisalno mizo dva stenska regala. Tako bo dovolj prostora za priročne dekoracije.

Funkcionalno opremljena in estetsko dovršena soba bo otroka spodbujala na vsakodnevne nove izzive in prijetno umirjala ob večerih. Otroška soba je namreč mnogo več kot prostor za spanje. S praktično ureditvijo omogoča, da se pametno izkoristi sleherni kotiček prostora.

Nakup otroške sobe je izziv, ki se ga je potrebno lotiti načrtno. Pred nakupom potrebujete dovolj informacij o vseh aspektih prostora, željah otroka in družinskih navadah. Akronovi strokovnjaki vas bodo z navdušenjem vodili skozi vse faze nakupa, od svetovanja, izrisov, izdelave in montaže. Izberite sobo, ki bo vašemu otroku najbolje služila in boste v njej zlahka pričarali udobje in toplino.

Kako vam lahko pomagamo pri opremljanju vaše otroške sobe?



* Če prilagate več datotek hkrati, jih izbrati vse naenkrat. Vsak naslednji vnos zamenja prejšnjega.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.